Kuantan, Pahang, Malaysia
ZUCUPCAKES hanya beroperasi di rumah secara sambilan... tidak mempunyai kedai.. Untuk keterangan lanjut dan rundingan bolehla hubungi: email : zucupcake@gmail.com phone no: 016-6961140 phone no: 016-6332307 YM :zureenzdn@yahoo.com

Saturday, March 14, 2009

Cupcake untuk Ismail

Cupcake untuk Ismail n Family


Cupcake untuk Punitha




cupcake untuk Azalina Public Bank








Cupcake ini di ditempah oleh somebody dari Public Bank Alor Akar untuk diberikan kepada Azalina yang bekerja di Public Bank Kuantan.
TQ ...nanti boleh la order lagi...

cupcake untuk Nitha dan Maill


Actually ni design yang aku buat untuk tempahan dari Nitha dan Maill. Design yang ringkas aje la..sebab dia orang nak cepat..lagi pun ni baru percubaan pertama aku memasarkan cup cake..alhamdulillah dah dapat 6 kotak tempahan.

Tuesday, March 3, 2009

Inilah antara design yang telah dibuat

Inilah antara deco cupcake yang telah siap.

Design 1

Design 2:Pink Flower

Design 3: Pink Flower yellow bground

Design 4: Sunflower




Monday, March 2, 2009

Design Campur-campur

Actually design campur-campur ni aku buat untuk makan-makan petang aje.
That y la macam-macam corak ade kat situ...design ni jugak actually sentuhan kreatif dari aku, mira, mama dan Azreen. Masing-masing nak tunjuk bakat melukis... So camne yang mane cantik???

ZUCUPCAKES GALLERY

ONE DROP PERFUME

ONE DROP PERFUME
CLEARANCE STOCK - RM 35

ASTROMIN

ASTROMIN

Pages

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin