Kuantan, Pahang, Malaysia
ZUCUPCAKES hanya beroperasi di rumah secara sambilan... tidak mempunyai kedai.. Untuk keterangan lanjut dan rundingan bolehla hubungi: email : zucupcake@gmail.com phone no: 016-6961140 phone no: 016-6332307 YM :zureenzdn@yahoo.com

Saturday, April 11, 2009

Friday, April 10, 2009

Cupcake untuk Sekolah Tabika Sungai Karang

Cupcake untuk Sekolah Tabika Sungai Karang
Untuk yang ini, sebanyak 100 biji cupcake telah dibuat. Aduss....penat jugak buatnye..tapi nasib la deco simple je...so tak yah la nak pikir-pikir. Mula-mula fikir nak lukis cartoon..sebab nak bagi pada budak-budak sekolah tadika....mesti dia orang seronok tapi bile difikirkan balik...takut tak sempat nak siapkan so kami decide buat simple deco je... memandangkan masa yang singkat dan kuantiti yang agak banyak.





Wednesday, April 1, 2009

Cupcake untuk officemate Hubby

Cupcake untuk officemate Hubby
Yang ini pula merupakan cupcake yang dibuat untuk hubby bawak pergi office ... Since esok dah nak bertolak ke Kuala Lumpur so aku just buat design yang paling simple untuk mereka....harap mereka berpuas hati dengan hasil kerja aku ini.


Cupcake untuk Majlis Perpisahan Nurse Wad Mawar 7C HTAA

Cupcake untuk Majlis Perpisahan Nurse Wad Mawar 7C HTAA Kuantan
Hari ini tempahan diterima dari Wad Mawar 7C HTAA Kuantan sempena majlis perpisahan beberapa orang staff nurse di Wad tersebut. Untuk tempahan sebanyak 50 biji ini, deco kali ini aku buat deco roses sempena nama wad nye kan..Mawar...dan diminta tulis " Mawar 7C Selamat Bekerja Jasamu Dikenang Imah ,Nor, Mama dan Myra. " So harapan u all semua berpuas hati dengan deco tersebut yer...dan Selamat menjamu selera dan selamat bertugas untuk semua.


Inilah cupcake ku sebelum dihiasi dengan buttercream. Cake perisa coklat.

ZUCUPCAKES GALLERY

ONE DROP PERFUME

ONE DROP PERFUME
CLEARANCE STOCK - RM 35

ASTROMIN

ASTROMIN

Pages

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin