Kuantan, Pahang, Malaysia
ZUCUPCAKES hanya beroperasi di rumah secara sambilan... tidak mempunyai kedai.. Untuk keterangan lanjut dan rundingan bolehla hubungi: email : zucupcake@gmail.com phone no: 016-6961140 phone no: 016-6332307 YM :zureenzdn@yahoo.com

Sunday, May 24, 2009

Cupcake untuk Yong



ini cupcake untuk Asmah katanye nak bawak p sekolah ..so aku buat la...coklat ganache campur ngan buttercream...design ni hubby aku yg mintak buat katanya dia tengok kat blog gula dan mentega kalau tak silap...nampak cantik...aku just follow je...tapi tak la menjadi sehebat gula dan mentega.. .so pada gula dan mentega mintak maaf ye sebab gunakna design gula dan mentega.

1 comment:

  1. Ok..sedap nanti boleh order lagi

    ReplyDelete

ZUCUPCAKES GALLERY

ONE DROP PERFUME

ONE DROP PERFUME
CLEARANCE STOCK - RM 35

ASTROMIN

ASTROMIN

Pages

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin